28 Ιανουαρίου 2014

Γυναικεία ομορφιά

        Η κάθε μανούλα είναι όμορφη, η κάθε μανούλα έχει την ανάγκη να χαλαρώσει για λίγο και να βρει τον εαυτό της. Και όταν λέω να βρει τον εαυτό της, εννοώ να φτιάξει τα νύχια της, τα μαλλιά της, τα πόδια της, να κάνει ένα σπα, να κάνει ό,τι τη χαλαρώνει. «Μια γυναίκα θέλει πολλά πράγματα για να χαλαρώσει και για να γίνει όμορφη». Έτσι θα έλεγε ο κάθε άντρας, όμως εμείς ξέρουμε πως τα λίγα και καλά μπορούν να μας κάνουν ευτυχισμένες.
        Ένα ωραίο βραχιόλι, ένα δαχτυλίδι ή ένα υπέροχο κολιέ θα μας έκανε να νιώσουμε πολύ-πολύ όμορφες. Στις μέρες που ζούμε, όμως, δεν είναι και τόσο εύκολο να αγοράζουμε κοσμήματα. Συνήθως τα λεφτά αυτά τα κάνουμε πάνες, γάλατα και ρουχαλάκια για τα παιδάκια μας, με αποτέλεσμα να μένουμε πάντα με την όρεξη. Αλλά μη στεναχωριέστε γι' αυτό. Η μαμά τζίνι έχει και πάλι τη λύση για εσάς. Θα μπορούσατε με απλά και ωραία υλικά να φτιάξετε τα δικά σας κοσμήματα.

        Έτσι ακριβώς έκανε και η φίλη μου Elli Sargi, η οποία είναι μητέρα δύο υπέροχων αγοριών και βρίσκει πάντα λίγο χρόνο για να φτιάξει τα δικά της κοσμήματα, σαν αυτά που χάρισε σ' εμένα. Την ευχαριστώ θερμά, γι' αυτό και ανέβασα αυτές τις φωτογραφίες γiα να πάρετε μια υπέροχη ιδέα. 


Y.Γ.: Αν τυχόν σας άρεσαν και θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό email.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου