29 Μαρτίου 2014

Από τη γη της μάνας Κρήτης... Bioaroma

        Ο μύθος έλεγε, πως κάποτε υπήρχε ένας χωρικός που βρήκε μια γυναίκα μισοπεθαμένη και χωρίς νερό. Αυτός την πήρε, τη γιάτρεψε και της χάρισε όσο νερό ήθελε. Όταν η γυναίκα έγινε πλέον καλά και σηκώθηκε στα πόδια της, τον ρώτησε τι θα ήθελε να του χαρίσει για να τον ευχαριστήσει για όλη αυτήν τη φροντίδα. Και ο χωρικός της είπε πως το μόνο που ήθελε ήταν γόνιμη γη, για να μπορεί να σπείρει του κόσμου τα αγαθά. Τότε η γυναίκα άπλωσε τα χέρια της και του 'πε:
        «Σου χαρίζω τούτο το νησί, που άλλο σαν και τούτο καρπό δεν θα 'χει, σου δίνω μια σταλιά πνοή, την κόρη μου την Κρήτη να 'χεις.»
        Τότε ο χωρικός κατάλαβε πως η γυναίκα ήταν η μητέρα φύση και ακόμα και σήμερα φροντίζει για την κόρη του και τα αγαθά της. Έτσι και η Bioaroma σαν καλός χωρικός, συνέλεξε με πολύ αγάπη τα προϊόντα από τη γη και τα έκλεισε με μυστικό τρόπο στα μπουκάλια της, για να είναι φρέσκα και ζωντανά.

        Η γνώμη μου:


        Αποτέλεσμα...
        Make-up remover oil: Είναι ένα αρκετά ιδιαίτερο προϊόν, καθώς η αίσθηση τού να βάζεις λάδι στο πρόσωπο σου είναι κάπως. Αν ξεπεράσεις το γεγονός ότι θα καθαρίσεις το πρόσωπο σου με λάδι και αφήσεις το υγρό πάνω στο βαμβάκι να χαϊδέψει την επιδερμίδα σου, νιώθεις μια απίστευτη απαλότητα να σε διακατέχει. Πρώτη φορά το έβαλα μετά από βραδινό μακιγιάζ. Το αφαίρεσε πολύ γρήγορα χωρίς να μου ερεθίσει το πρόσωπο και τα μάτια και δεν χρειάστηκε να βάλω καμία άλλη κρέμα. Το λάδι κάλυψε όποια ανάγκη είχε το κουρασμένο μου πρόσωπο. Το χρησιμοποιώ ακόμα και σαν καταπραϋντικό μετά από το βγάλσιμο των φρυδιών ή του μουστακιού με κερί.

        Άρωμα...
        Δεν έχω ξαναμυρίσει ποτέ μέχρι τώρα τόσο έντονα και απολαυστικά τη μυρωδιά του χαμομηλιού! Μου θυμίζει την άνοιξη και την αύρα απ' το ανοιξιάτικο αεράκι. Το δίκταμο στην κορυφή της πυραμίδας δίνει φρεσκάδα και ζωηράδα.


        Αποτέλεσμα... 
        Face Peeling: H γη κλεισμένη σε ένα τόσο δα βαζάκι! Πολύ έξυπνο προϊόν και θαυματουργό. Απλό και άκρως φυτικό, δεν έχει ούτε ένα χημικό συστατικό. Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι πρέπει να πιάσεις το λάδι με τους κόκκους και τη λεβάντα για να τα βάλεις στο πρόσωπο. Το αποτέλεσμα, όμως, αξίζει τη διαδικασία, αφού σου κάνει την επιδερμίδα λεία και απαλή. Εγώ βρήκα το κόλπο με μια ξύλινη σπάτουλα. Το βάζω και κάνω απαλό μασάζ, όχι απαραίτητα έντονα και πιεστικά, αφού κάνει την ίδια δουλειά. Δεν το ξεβγάζεις με νερό, απλά με ένα pom-pon αφαιρείς τους κόκκους και άσε το μεταξένιο χάδι του να θρέψει το πρόσωπο σου.

        Άρωμα...
        Ανοιξιάτικη βροχή να πέφτει πάνω στο χώμα, να χτυπάει με τις σταγόνες της τη λεβάντα και να την κάνει να χορεύει στο ίδιο ρυθμό μαζί της, βγάζοντας όλο το χαλαρωτικό της άρωμα πάνω στο πρόσωπο σου. Και στην κορυφή μια δόση 20% καρπός σταφυλιού για να μεθύσει τις αισθήσεις.
Δοκιμάστε τα, εγώ ό,τι και να πω θα είναι λίγο μπροστά στο αποτέλεσμα.

        Για περισσότερες πληροφορίες σε ό,τι αφορά τα προιόντα της Bioaroma, πατήστε εδώ:


mamatzini



Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

4 σχόλια:

  1. Ωραίο post! πρώτη φορά ακούω για αυτήν την εταιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν σου αρέσουν τα άκρως φυτικά καλλυντικά τότε νομίζω πως θα τα λατρέψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑρεσουν πολύ τα προιοντα της Bioaroma και συμφωνω για το λαδακι ντεμακιγιαζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. really interested in the face peeling thanks for sharing hun x

    ΑπάντησηΔιαγραφή