11 Μαΐου 2014

Όλη η φύση σε ένα σαπούνι

        Υπάρχουν φορές που θες να πεις τόσα πολλά για ένα προϊόν και δεν σου βγαίνουν οι λέξεις. Ψάχνεις να βρεις την κατάλληλη λέξη που να δίνει την ακριβή εικόνα γι' αυτό που αισθάνεσαι. Έτσι νιώθω κι εγώ όταν έχω στα χέρια μου αυτό το υπέροχο καλαθάκι από τα Olive soap bar. Τα σαπούνια τους είναι χειροποίητα, καλλυντικά σαπούνια και έχουν υψηλό κόστος παρασκευής, αλλά και ποιότητας. Είναι ίσως από τις λίγες εταιρείες που χρησημοποιούν το ελαιόλαδο στο 70% και μαζί με άλλα φυτικά έλαια και βότανα βιολογικής καλλιέργειας, δίνουν στα σαπούνια τους μια μοναδικότητα. Οι άνθρωποι που δουλεύουν για να φτιάξουν αυτά τα υπέροχα σαπούνια, καταναλώνουν ώρες δουλειάς για να φέρουν σε εμάς αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Κάτι όμως που κάνει τα Olive soap bar μοναδικά και ιδιαίτερα, είναι το τελείωμα και το κλείσιμο με το βουλοκέρι, δίνοντας μας έτσι μια άλλη διάσταση στην ποιότητα και τη φαντασία.


        Η γνώμη μου:

        Αποτέλεσμα...
        Για να μπορέσεις να καταλάβεις αν ένα σαπούνι είναι καλό, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κόψεις ένα κομμάτι και να κάνεις τις δοκιμές για το άρωμα, την οξύτητα, τη διάρκεια, αλλά και το αποτέλεσμα. (Συγνώμη αλλά δεν θα σας πω τα τεστ που κάνω εγώ, γιατί τότε δεν θα έχει νόημα η περιγραφή). Το αποτέλεσμα τους, όμως, θα το μοιραστώ μαζί σας.

Ylang~ylang: Παραδοσιακό σαπούνι από αγνό ελαιόλαδο με εξωτικό άρωμα ylang-ylang. Ένα αρκετά ιδιαίτερο σαπούνι θα έλεγα. Στη χρήση του είναι λίγο σκληρό, με το νερό, όμως, μπορεί να κάνει έναν απαλό αφρό που καθαρίζει και αφήνει αίσθηση καθαριότητας στα χέρια. Το άρωμα του ελαιόλαδου υπερισχύει.
Θαλασσινή Αύρα: Παραδοσιακό σαπούνι από ελαιόλαδο με φύκια, κομμάτια Loofah και αιθέρια έλαια ρίγανης, μάραθου και δενδρολίβανο. Δεν ξέρω για 'σάς, αλλά εγώ το δοκίμασα στο ντουζ. Είναι πολύ καλό σαν scrub σώματος, κάνει βαθύ καθαρισμό, και δεν ξεραίνει το δέρμα, ούτε το ερεθίζει. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο άρωμα, αλλά στην απολέπιση είναι τόσο καλό, που αψηφάς το άρωμα του.
Milk Kefir: Σαπούνι από αγνό ελαιόλαδο, γάλα κεφίρ, μέλι και βούτυρο καριτέ. Θα επαναλάβω πως μου αρέσουν οι πειραματισμοί και συνήθως δεν πέφτω έξω. Δεν ξέρω αν κάνει για τα χέρια, αλλά εγώ το δοκίμασα σε ταλαιπωρημένες φτέρνες και αρκετά αφυδατωμένες και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Το γάλα και το βούτυρο καριτέ τις μαλακώνουν τόσο πολύ, που με την συχνή χρήση το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο άρωμα.
Ώριμη επιδερμίδα: Παραδοσιακό σαπούνι από αγνό ελαιόλαδο, με αιθέρια έλαια ροδόξυδου, μύρου πορτοκαλιού και παλμαρόζα. Είναι πολύ καλό σαπούνι και μοναδικό για το πρόσωπο. Μετά τον καθαρισμό με ντεμακιγιάζ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ένα υπέροχο καθαρό πρόσωπο. Δεν το ξεραίνει σε σχέση με άλλα σαπούνια, αντιθέτως το κάνει πολύ απαλό. Το άρωμα που αφήνει είναι πολύ απαλό και φρέσκο.
Χαμομήλι, Λεβάντα, Λεμόνι: Χειροποίητο σαπούνι από αγνό ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, φοινικέλαιο και εκχύλισμα χαμομηλιού. Ένα ακόμη υπέροχο σαπούνι για το πρόσωπο, αυτή τη φορά όχι για ντεμακιγιάζ αλλά για ξεκούραση, χαλάρωση και ενυδάτωση. Τα συστατικά που περιέχει βοηθούν την επιδερμίδα για χαλάρωση και ξεκούραση. Το ταλαιπωρημένο, από άγχος και καυσαέριο, πρόσωπο αποκτά ζωντάνια και ζωτικότητα.

        Και για το τέλος σας άφησα τα αγαπημένα μου σαπούνια. Αν είχα από ένα κιλό από το καθένα θα ήμουν ευτυχισμένη.

Καρύδα & Πεπόνι: Χειροποίητο σαπούνι από αγνό ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, φοινικέλαιο, βούτυρο καριτέ και αιθέριο έλαιο καρύδας και πεπόνι. Πόσο απαλό!!!! Κάνει τα χέρια τόσο απαλά και καθαρά που θες να τα ξαναλερώσεις για να τα ξαναπλύνεις. Ο απαλός του αφρός και το υπέροχο άρωμα δίνουν μια νέα πνοή στα χέρια σας, αφήνοντας τα πεντακάθαρα.
Λεβάντα Μπλέ χρυσάφι: Χειροποίητο σαπούνι από αγνό ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, φοινικέλαιο, βούτυρο καριτέ και αιθέριο έλαιο λεβάντας. Αυτό το σαπούνι το λάτρεψα!!!! Είναι νομίζω το καλύτερο από όλα. Κάνει τα ταλαιπωρημένα και σκασμένα χέρια τόσο απαλά, που νομίζεις ότι έχεις βάλει την καλύτερη κρέμα.
Αυτό που θα σας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση σε αυτά τα σαπούνια, είναι η διάρκεια τους. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, διαρκούν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.


        Αν φέτος το καλοκαίρι σας φέρει ο δρόμος μέχρι τα Χανιά, περάστε και μια βόλτα από το Olive soap bar. Αν πάλι όχι, κάντε ένα κλικ εδώ για το δικό σας σαπούνι:

mamatzini

Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

4 σχόλια:

  1. δεν την ξέρω την συγκεκριμένη εταιρία, αλλά θα την έχω υπόψην μου!
    http://www.justd.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μεγάλο,τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα καλά σας λόγια. Μας δίνουν δύναμη και όρεξη για δημιουργία καλύτερων προιόντων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ευχαριστώ που προσφέρετε στον κόσμο αυτά τα υπέροχα σαπούνια!!!!
      OLIVE SOAP BAR....

      Διαγραφή
  3. Me encantaría probar este tipo de jabón, suena muy interesante.
    Saludos,
    Ale
    Costa Rica

    ΑπάντησηΔιαγραφή