6 Μαΐου 2014

Υπέροχα νύχια με China Glaze !

      Η δύναμη της κάθε γυναίκας είναι τα χέρια της. Και για να είναι όμορφή θα πρέπει να έχει όμορφα χέρια. Αν το σκεφτείτε καλά δεν υπάρχει δουλειά ή δεξίωση που να έχετε πάει και να μην κοιτάνε τα χέρια σας. Κάποιοι λένε πως τα μάτια και τα χέρια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Σας γυναίκες όμως και σαν μητέρες που εργαζόμαστε πυρετωδώς, είτε στη δουλεία, είτε ακόμα περισσότερο στο σπίτι, δεν μας περισσεύει αρκετός χρόνο για να περιποιηθούμε τα χέρια μας και τα νύχια μας. Γι' αυτό λοιπόν κι εγώ σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τα νέα καλοκαιρινά χρώματα σε βερνίκια της China Glaze. Μοναδικά, υπέροχα χρώματα, ότι πρέπει για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις.   

Η γνώμη μου... 

Αποτέλεσμα...
   Τα βερνίκια νυχιών China Glaze είναι ίσως τα πρώτα επαγγελματικά βερνίκια που δεν χρειάζονται δεύτερο πέρασμα. Στεγνώνουν γρήγορα και πάνω από όλα έχουν διάρκεια. Μου άρεσαν πάρα πολύ σαν πέρασμα, γιατί η εφαρμογή τους με το πινελάκι είναι τόσο απαλή και τόσο εύκολη, που ακόμα και μια ερασιτέχνης γυναίκα, όπως εγώ, θα μπορούσε να βάψει τα νύχια της. Το πινελάκι έχει τόσο μεγάλη ακρίβεια που στην εφαρμογή του βερνικιού δεν ξεφεύγει καθόλου. Ακόμα και το καπάκι είναι τόσο καλά μελετημένο, που το πιάσιμο του κάνει ακόμα ευκολότερο το βάψιμο των νυχιών.
    Σαν μαμά λοιπόν που κάνει πολλές δουλειές στο σπίτι, σας λέω ότι σαν βερνίκια έχουν μεγάλη διάρκεια. Μια καλή βάση Strong Adhesion Base Coat  China Glaze, ένα πέρασμα από κάποιο καλοκαιρινό χρώμα  China Glaze και για το τέλος στερεωτικό Fast Forward Top Coat China Glaze, για περισσότερη διάρκεια και καλύτερο αποτέλεσμα. Ο συνολικός χρόνος που χρειάστηκα εγώ, ήταν κάτι λιγότερο από 15 λεπτά. Τα δε νύχια στεγνώσαν κατευθείαν. Η διάρκεια τους για μια γυναικά που κάνει δουλειές, είναι περίπου 12 μέρες. Δείτε και μόνες σας τα δικά μου νύχια.

Αρχικό βερνίκι                                           12 μέρες μετά                                   


Γιατί δεν κάνετε όμως ένα κλικ εδώ, να διαλέξετε το δικό σας καλοκαιρινό χρώμα China Glaze:


Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου