27 Μαΐου 2014

De la culture Françaises Yves Rocher

        Η γνωστή σε όλους μας φερμένη από τη Γαλλία Yves Rocher, κλείνει 50 χρόνια στον χώρο των καλλυντικών, έχοντας μεγάλη εμπειρία στο γυναικείο πρόσωπο και σώμα. Η άποψη της Yves Rocher είναι πως μέσα από την ορμή και τη δύναμη του φυτικού κόσμου, μπορείς να μάθεις τον πλούτο και την ποικιλομορφία του, επιλέγοντας τον ως μοναδική πηγή δημιουργίας. Η Yves Rocher είναι πάντα στο πλευρό της κάθε γυναίκας, φτιάχνοντας τις κατάλληλες καλλυντικές φόρμουλες, με μόνο στοιχείο την ίδια τη φύση. Δεν υπάρχουν όρια στα καλλυντικά της, είναι για κάθε γυναίκα, από μια νεαρή κοπέλα, μέχρι και μια ώριμη κυρία.

        Η γνώμη μου:

        Αποτέλεσμα...
        Pure Calmille. Deep Cleansing Gel: Είναι ένα μοναδικό gel σαπούνι με βασικό συστατικό το χαμομήλι. Το δοκίμασα μετά από βραδινή έξοδο για να αφαιρέσω το μακιγιάζ μου και σαν αποτέλεσμα είχε ότι, εκτός από το να αφήσει το δέρμα μου καθαρό και με απίστευτη αίσθηση φρεσκάδας, δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο προϊόν ντεμακιγιάζ, αφού αφαίρεσε ακόμα και τη μάσκαρα. Σαν σαπούνι δεν ξεραίνει το πρόσωπο καθόλου.

        Άρωμα...
        Έχει ένα πολύ απαλό άρωμα λουλουδιού και φρεσκάδας. Σαν βασικό αρωματικό συστατικό έχει το χαμομήλι που σε γαληνεύει.


        Spécific 2 en 1 Démaquillant + Lotion Anti-Imperfections: Μια υπέροχη λοσιόν καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένη για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Μου έκανε εντύπωση ότι με δυο φορές χρήση την ημέρα, αφαιρεί ακόμα και τα τελευταία κατάλοιπα λιπαρότητας που υπάρχουν στο πρόσωπο. Δεν αλλοιώνει το φυσικό φιλμ του προσώπου. Η υφή του σου δίνει την αίσθηση νερού και πηχτού γάλακτος μαζί. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσες γυναίκες έχουν πρόβλημα με λιπαρότητα στην T-Zone περιοχή. 

         Άρωμα...
        Ομολογώ πως δυσκολεύτηκα να βρω τα αρωματικά του συστατικά, πιστεύω, όμως, πως περιέχει κίτρο, άρωμα αγγουριού και καμέλιας.

        Sebo Specific Nettoyant Gommant Doux: Φοβερό, τέλειο! Το λάτρεψα από την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα, καθώς καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπο και αφαιρεί όλα τα νεκρά κύτταρα. Και να σας πω και το καλύτερο· με την καθημερινή του χρήση αφαιρεί ακόμα και τα μαύρα στίγματα που τυχόν υπάρχουν στο πρόσωπο. Το προτείνω και σε νέες κοπέλες που ίσως έχουν κάποια σπυράκια, είτε λόγω νεότητας, είτε λόγω σοκολάτας (πολλές γυναίκες μετά την κατανάλωση σοκολάτας εμφανίζουν αλλεργικά σπυράκια). Μια μικρή ποσότητα και λίγο μασάζ στο πρόσωπο αρκούν για να δράσει σωστά το gel και να αφήσει το δέμα καθαρό και απαλό. 

        Άρωμα...
        Τα συστατικά του είναι της ίδιας σειράς με το προηγούμενο,δηλαδή το κίτρο, το αγγούρι και η καμέλια, αλλά σε λιγότερη μυρωδική οξύτητα.

        Hydra Seve Moisture Boost Cream Gel: Η κρέμα αυτή είναι αρκετά καλή για κανονικού τύπου δέρματα. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι είναι λίγο πηχτή σαν κρέμα και αφήνει μια μικρή ποσότητα λιπαρότητας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί μπορεί να μην έκατσε τόσο καλά στο δικό μου πρόσωπο, αλλά όλα τα πρόσωπα δεν είναι ίδια. Πιστεύω, δηλαδή, ότι η κρέμα είναι έτσι, γιατί έχει τη μοναδική ιδιότητα να προσαρμόζεται σε δέρματα που εκτίθενται σε διάφορες περιβαλλοντολογικές συνθήκες, όπως το έντονο κρύο και η πολύ ζέστη.

        Άρωμα...
        Έχει εντυπωσιακή μυρωδιά· μου μοιάζει πολύ στα συστατικά του σαν να περιέχει σφένταμο. Πραγματικά, δεν ξέρω αν ποτέ έχω ξαναμυρίσει μια τέτοια κρέμα.



Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

4 σχόλια:

  1. Έχω χρησιμοποιήσει shower gel, body lotion και spray καρύδας. Πασαλειυόμουν κάθε πρωί για να πάω στο γραφείο και τρελλαινόμουν στη μυρωδιά!!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ οι κρέμες για το πρόσωπο. Το post σου είναι υπέροχο, κάνεις απίστευτες περιγραφές που τον αναγνώστη τον καθηλώνουν.

      Διαγραφή
  2. Έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για την εταιρία Yves Rocher αλλά δεν έτυχε ακόμη να αγοράσω κάτι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή