1 Ιουνίου 2014

Αρωματοποίηση, Αρωματοπωλείο !

   
 Άρωμα... Όταν ακούτε αυτή τη λέξη το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι η εικόνα του αγαπημένου σας αρώματος και μετά νοσταλγία για αυτά που σας θυμίζει και το αγαπήσατε. Δεν θα σας μιλήσω για κάποιο συγκεκριμένο άρωμα, ούτε η πολιτική μου είναι να αναφέρω την εταιρεία του. Το άρωμα που αρέσει σε μένα και ταιριάζει σε μένα δεn είναι απαραίτητο ότι θα ταιριάξει σε κάποια άλλη γυναίκα ή θα της αρέσει. Εγώ θα σας μιλήσω για "Τύπου Αρώματα" , τι ακριβώς είναι αυτά και που θα τα βρείτε.
   
  Τα "Τύπου Αρώματα" είναι παρόμοια με το γνήσια, αλλά όχι το ίδιο. Ένα γνήσιο άρωμα έχει τα έλαια του σε περιεκτικότητα 100%, ενώ τα τύπου κυμαίνονται στο 60 με 70%. Ένα υπέροχο αρωματοποιείο είναι και το Αρωματοποίηση~Αρωματοπωλείο, στη Θεσσαλονίκη. Εκεί μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα αρωμάτων και να την συνδυάσετε με αφρόλουτρο και κρέμα σώματος. Στο  Αρωματοποίηση~Αρωματοπωλείο, μπορείτε να βρείτε επίσης υπέροχο αμυγδαλέλαιο και να χρησιμοποιείτε για τις συνταγές που κατά καιρούς σας δίνω.

Η γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...
    Το άρωμα... σαν άρωμα είναι πολύ καλό, έχει χρόνο διάρκειας περισσότερο από 8 ώρες. Στην σύνθεση του (με βάση πάντα την προσωπική μου άποψη), πιστεύω ότι περιέχει στο 60% το βασικό έλαιο 10% περιεκτικότητα σε καθαρό οινόπνευμα και το υπόλοιπο είναι σταθεροποιητές αρωμάτων.
    Το αφρόλουτρο... νομίζω ότι θα σας εντυπωσιάσει. Εκτός απ τον υπέροχο πλούσιο αφρό αφήνει στο δέρμα απαλό και μυρωδάτο. Είναι ό,τι καλύτερο μετά από μια κουραστική μέρα ένα χαλαρωτικό ντουζ, καθαρές πιτζάμες και το απαλό άρωμα του αφρόλουτρου να σε συνοδεύει στα όνειρα σου.
   Η κρέμα σώματος... είναι ουσιαστικά μια απλή κρέμα, αρίστης ποιότητας χωρίς άρωμα. Έτσι μπορείς να επιλέξεις εσύ, βάζοντας το αγαπημένο σου άρωμα. Είναι τόσο ωραία η υφή της, που αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Και ναι, σας λέω ειλικρινά ότι έχοντας την κρέμα σώματος ίσως και να μην χρειάζεστε το άρωμα. Απλά, η διάρκεια του στη μυρωδιά δεν ξεπερνάει τις 2 ώρες.

Το τεστ...
    Το να κάνεις το τεστ σε ένα άρωμα δεν είναι δύσκολο, απλά θα πρέπει να διαθέτεις εκτός από το άρωμα που θα αγοράσεις και το γνήσιο. Στην φωτογραφία που ακολουθεί βλέπετε ακριβώς στο χαρτί τέστερ την διαφορά. Αυτό με βάση την περιεκτικότητα το ελαίου μας δίνει να καταλάβουμε ότι η απόκλιση είναι μικρή, περίπου στο 35%.
          Γνήσιο (αριστερά)                                       Τύπου (δεξιά)             


Στην σελίδα του Αρωματοποίηση~Αρωματοπωλείο, μπορείτε να δείτε και να διαλέξετε όποιο άρωμα αντρικό ή γυναικείο σας αρέσει κάνοντας ένα κλικ στη εικόνα που ακολουθεί.

Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου