27 Ιουνίου 2014

Ένα Spa στο σπίτι σας...

       Είμαι σίγουρη πως οι περισσότερες από εσάς έχετε την μεγάλη ανάγκη να πάτε σε ένα spa, για να χαλαρώσετε και να γίνετε όμορφες... Όμως το σκέφτεστε πολύ και πάντα η επιθυμία μένει μόνο στην σκέψη, αφού ο χρόνος σας λόγω δουλειάς και παιδιών είναι τόσο περιορισμένος που δεν προλαβαίνετε να πάρετε ανάσα. Πόσο μάλλον να πάτε και σε ένα spa.
     Μην στεναχωριέστε όμως, η Mama Tzini πάλι έκανε το θαύμα της. Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με τα καλλυντικά Οντόπουλος, σας φέρνει στο σπίτι σας το προσωπικό σας spa. Ξέρω, ξέρω με το που το είδατε αυτό κατευθείαν σκεφτήκατε το οικονομικό. Μην στεναχωριέστε κορίτσια μου, υπήρχε ποτέ περίπτωση η Mama Tzini να μην σας είχε κάτι οικονομικό; Πάμε όμως να δούμε μαζί τι είναι το spa στο σπίτι...

   Η γνώμη μου...    

Αποτέλεσμα...
     Exclusive spa ποδιών... Είναι ειδικές κάλτσες, εμποτισμένες με σύμπλεγμα δραστικών συστατικών για θεραπεία, ενυδάτωση και τόνωση. Όταν έβαλα για πρώτη φορά τις κάλτσες ένοιωσα μια γλυκιά ανατριχίλα, γιατί η κάλτσα εσωτερικά περιέχει μια υπέροχη δροσερή κρέμα, που βάζοντάς την απλώνεται σε όλο το πόδι, ακόμα και ανάμεσα από τα δάχτυλα. Καλό θα είναι, για να καταλάβετε το αποτέλεσμα των καλτσών, πριν τις βάλετε να έχετε καθαρά πόδια. Τις αφήνετε για 30 λεπτά περίπου και μετά τις αφαιρείτε. Δεν χρειάζεται να πλύνετε τα πόδια σας, απλώς με την κρέμα που μένει κάνετε απαλό μασάζ και αυτή απορροφάται αμέσως. Τα πόδια σας είναι απαλά, καθαρά, ξεκούραστα και έχουν μια αίσθηση φρεσκάδας, αφού το άρωμα... που αφήνει είναι η δροσιά της μέντας. Μην φοβάστε να τις βάλετε στα πόδια σας, γιατί έχουν αντιβακτηριδιακή και αντιμυκητική δράση.
   Exclusive spa χεριών... Γάντια ειδικά για τα χέρια, εμποτισμένα με σύμπλεγμα δραστικών συστατικών για θεραπεία, ενυδάτωση και τόνωση. Τα γάντια περιέχουν ενεργό κολλαγόνο και βούτυρο καριτέ, που βοηθάει στην αναδόμηση και τη θρέψη των ταλαιπωρημένων χεριών. Πριν τα χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, κάντε έναν καλό καλλωπισμό χεριών με αφαίρεση βερνικιού, λιμάρισμα νυχιών και πετσάκια. Μετά, φορέστε τα γάντια και αφήστε για 30 λεπτά την υπέροχη αυτή κρέμα να χαϊδέψει απαλά το δέρμα των χεριών σας. Μετά... απολαύστε χέρια καθαρά, απαλά ενυδατωμένα και πάνω από όλα ανανεωμένα. Επίσης, εδώ σας λέω ότι δεν πρέπει την κρέμα που μένει μετά την αφαίρεση των γαντιών να την καθαρίσετε, αλλά να την αλείψετε απαλά, καθώς απορροφάται αμέσως. Το άρωμα... είναι πολύ γλυκό και αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας σαπουνιού.

     Spa Lifting Μάσκα προσώπου... Είναι μια θαυματουργή, υπέροχη μάσκα προσώπου με φυτικό κολλαγόνο, που αναγεννά το δέρμα, το ενυδατώνει και επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης. Η μάσκα αυτή δεν είναι μια κρέμα που τη βάζεις στο πρόσωπο και την αφήνεις για 10 λεπτά. Είναι μια μάσκα στην ίδια κατηγορία με τα γάντια. Χρειάζεται να έχεις καθαρό πρόσωπο και την εφαρμόζεις για 30 περίπου λεπτά. Η πρώτη αίσθηση είναι μια δροσερή ανατριχίλα, αλλά την ξεπερνάς γρήγορα αφού δίνει στο πρόσωπο την απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση. Το μόνο ίσως δύσκολο, ή αν θέλετε καλύτερα, αυτό που δυσκόλεψε εμένα, ήταν να την στρώσω στο πρόσωπο μου γιατί, λόγω της κρέμας γλιστρούσε. Το πολύ βασικό είναι ότι κάνει για κάθε τύπο δέρματος και θα το πρότεινα σε γυναίκες άνω των 30 ετών. Το άρωμα... είναι πολύ απαλό και γλυκό δεν έχει κάποια ιδιαίτερη μυρωδιά.

     Hyalouronic repair μάσκα ματιών... Δύο κρυογέλες εμπλουτισμένες με υαλουρονικό οξύ. Οκ... αν και το προϊόν πιστεύω ότι κάνει για γυναίκες άνω των 40 ετών, εγώ το έχω ερωτευτεί και δεν το αλλάζω. Το φοράω μια φορά την εβδομάδα πριν κοιμηθώ, κάτω από τα μάτια και απολαμβάνω την απόλυτη ενυδάτωση που προσφέρουν. Μετά από όλη την κούραση στο σπίτι με τα παιδιά, νομίζω ότι αυτό είναι η εξιλέωση της κάθε γυναίκας. Ανακουφίζει τα ταλαιπωρημένα μάτια, ενώ παράλληλα απομακρύνει σταδιακά τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες. Είναι πολύ καλό για γυναίκες που έχουν μυωπία και φοράνε γυαλιά. Βοηθάει στην αναδόμηση του μυ που σακουλιάζει με την καθημερινή χρήση των γυαλιών.

Τρόπος συντήρησης γαντιών 
     Να ξέρετε πως τα γάντια  και οι μάσκες δεν είναι για μια μόνο χρήση. Ανοίξτε προσεκτικά τις συσκευασίες, γιατί μετά θα τις χρειαστείτε. Μετά την χρήση, διπλώστε απαλά τα γάντια και την μάσκα προσώπου και τοποθετήστε τα στο σακουλάκι τους. Περιέχει και αυτοκόλλητο, το οποίο είναι για να τα κλείνετε κατά τη διάρκεια της χρήσης. Η κάθε μάσκα διαρκεί για περίπου 10 χρήσεις, απλά κάθε φορά ελαττώνεται η ποσότητα κρέμας που περιέχει.  

Στα καλλυντικά Οντόπουλος μπορείτε να βρείτε τις μάσκες και ό,τι άλλο σας ταιριάζει, ρίξτε μια ματιά εδώ:

mamatzini
    Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

1 σχόλιο: