13 Ιουλίου 2014

Passion Moon Potion !

     Καμιά φορά δεν είναι κακό να ταξιδεύουμε σε μέρη μαγευτικά και εξωτικά, που μπορεί σαν τόποι στο μυαλό μας να είναι υπέροχοι και να μην μπορούμε να φτάσουμε ως εκεί. Τίποτα όμως δεν μπορεί να μας κάνει να σταματήσουμε να τους φανταζόμαστε, γι αυτό και η Mama Tzini θα σας ταξιδέψει μέχρι την Kailua Kona Hawaii και τα μοναδικά αρώματα των κρεμών Passion Moon Potion.


Η γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...
     Whipped Sugar Scrub, Pink Sugar... Είναι ένα υπέροχο scrub, το οποίο έχει ως βασικό του συστατικό  ακατέργαστη ζάχαρη, shea butter ή βούτυρο καριτέ και βούτυρο κακάο. Στο μείγμα αυτό περιέχονται επίσης αγνά υλικά από αιθέρια έλαια και όλος αυτός ο συνδυασμός φτιάχνει ένα ζαχαρούχο ενυδατικό scrub με μοναδική απόλαυση για το σώμα, αλλά και το πρόσωπο. Το χρησιμοποιείτε με τον πιο απλό τρόπο, όπως κάθε scrub, απλά επειδή έχει αρκετά έντονη μυρωδιά δεν ξέρω κατά πόσο θα σας άρεσε στο πρόσωπο. Εγώ που το έβαλα στο σώμα, ένοιωσα πολύ όμορφα. Ακόμα και η υφή του είναι πολύ απαλή, οπότε μπορείτε να φανταστείτε τι αποτέλεσμα απαλότητας και ενυδάτωσης έχει.
Άρωμα...
     Πραγματικά το όνομα του και η προέλευση του, σε ταξιδεύουν σε τόπους σαν τη Χαβάη. Μια έντονη αύρα θάλασσας στο φως του ηλιοβασιλέματος και ένας αέρας από γλυκιά καρύδα κατακλύζουν ολόκληρο το σώμα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεστε κάποιο επιπλέον άρωμα, αρκεί να σας αρέσει η καρύδα...

     Whipped Shea Creme, Coconyt Lime... To βασικό συστατικό είναι το shea butter, το λάδι του και η βιταμίνη Ε, όπως επίσης και το έλαιο-γάλα καρύδας. Είναι μια κρέμα που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σχεδόν παντού. Κάνει για όλους τους τύπους δέρματος και είναι πολύ αποτελεσματική για τις ξηρές περιοχές. Εκεί που θα σας εντυπωσιάσει, όπως εντυπωσίασε και εμένα, είναι αν την βάλετε στις μασχάλες σας. Το ξέρετε ότι μου αρέσουν τα πειράματα και πάντα έχουν καλό αποτέλεσμα. Μια δοκιμή θα σας πείσει, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν μαλακτικό αποσμητικό ή και μετά από το ξύρισμα για την αποφυγή ερεθισμών. Όπως σας είπα και παραπάνω περιέχει συστατικά που είναι μαλακτικά για το δέρμα.
Άρωμα...
     Ένας μοναδικός συνδυασμός, που εγώ προσωπικά πρώτη μου φορά μυρίζω, έλαιο καρύδας και έλαιο από Lime. Δεν ξέρω αν μπορείτε να φανταστείτε ή να νιώσετε στην όσφρηση σας αυτή τη μυρωδιά, πάντως είναι κάτι μοναδικό και εξωτικό. Στην αρχή αντιλαμβάνεσαι την καρύδα στο 90%, αλλά με το πέρασμα των λεπτών σου έρχεται μια ιδέα από άρωμα φλούδας φρεσκοστυμμένου Lime. Απολαύστε το...

     Lip Balm Vanilla Mint... Ένα υπέροχο Lip Balm, που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει στη τσάντα της για πολλούς λόγους. Περιέχει αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε, που τρέφουν και προστατεύουν τα χείλη, και έλαιο μέντας το οποίο κάνει ακόμα και τα πιο μαραμένα χειλάκια juicy. Όλος αυτός ο φυσικός συνδυασμός booster και ενυδάτωσης σε ένα τόσο δα μικρό lip balm! Τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα;
Άρωμα...
     Ακόμα ένας υπέροχος συνδυασμός, αυτή τη φορά μέντας με βανίλια. Ένα τόσο απαλό άρωμα που κάνει τα χείλη έτοιμα για φίλημα.



Μπορείτε να δείτε και μόνες σας τα προϊόντα Passion Moon Potion εδώ:


Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου