24 Οκτωβρίου 2014

Das Home For babies...



     Das Home... Ένα υπέροχο κατάστημα με λευκά είδη αρίστης ποιότητας, από 100% βαμβάκι. Εγώ σήμερα θα σας δείξω τα υπέροχα πραγματάκια που πήρα για τα μωρά μου σε πολύ καλές τιμές, που θα σας ξετρελάνουν.




Η γνώμη μου...



    Μπουρνούζι με κουκούλα της νέας σειράς Baby από 100% βαμβάκι, υποαλλεργικό, ιδιαίτερα απαλό και απορροφητικό για το μωρό σας. Δεν ξεφτίζει, δεν ξεθωριάζει και δεν χρειάζεται πριν την πρώτη χρήση να το πλύνετε με αλάτι για να είναι απορροφητικό, όπως κάνουμε στα περισσότερα βαμβακερά. Υπάρχει σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για αγοράκια και κοριτσάκια.






     Μπουρνούζι με κουκούλα της σειράς Casual, από υποαλλεργικό 100%βαμβάκι, σε μοντέρνα χρώματα για όλα τα παιδιά. Ιδιαίτερα απαλό στην αφή, απορροφητικό και ανθεκτικό στη χρήση. Δεν ξεφτίζει και δεν ξεθωριάζει με το πλύσιμο. Η μικρή μου το λάτρεψε!!!


   



   Ένα μοναδικό, απαλό, γλυκούτσικο και χουχουλιάρικο κουβερτάκι  της σειράς Baby για να σκεπάσετε τα λεχουδάκια σας. Είναι Fleece και στη μια του πλευρά έχει κεντημένο ένα αστεράκι. Πιστέψτε με, θα το λατρέψετε.   

     



   
Σετ σεντόνια της σειράς Baby από υποαλλεργικό ύφασμα 100% cotton-satin, απαλό στην αφή, ανθεκτικό στη χρήση και εύκολο στο σιδέρωμα. Αποτελείται από δύο σεντόνια διαστάσεων 110Χ150 και μία μαξιλαροθήκη 30Χ40. Κάνει και για αγοράκια, αλλά και για κοριτσάκια. Τι μπορώ να πω και για αυτά... Η φωτογραφία τα λέει όλα





Αν σας άρεσαν αυτά, μπορείτε και εσείς να διαλέξετε κάτι μοναδικό για τα μωρά σας ή για δώρο. Ακόμα, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία και για το σπίτι κάνοντας ένα κλικ στην εικόνα που ακολουθεί

mamatzini

Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

1 σχόλιο: