9 Ιανουαρίου 2015

Μυρίζει σαν Myrro...

     Μyrro... Αυτό είναι το όνομα της εταιρείας που θα σας παρουσιάσω σήμερα. Θαρρώ πως δεν είναι τυχαίο το όνομα που δώσανε, μιας και τα καλλυντικά τους μυρίζουν τόσο όμορφα, που θαρρείς πως έχουν κλείσει μέσα σε τόσο δα μπουκάλια όλη τη σπορά της γης. Καλλυντικά αγνά, φτιαγμένα όλα στο χέρι, με πολύ αγάπη και σεβασμό για το περιβάλλον.

Η γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...

   Σαπούνι απολέπισης με κανέλα... Η κανέλα έχει την ιδιότητα να χαλαρώνει τους μυς, προσφέροντας στο σώμα ένα ιδιαίτερα απαλό άρωμα. Οι κόκκοι της κανέλας προσφέρουν μια μέτρια απολέπιση στο σώμα, ενώ η ελάχιστα πικάντικη γεύση του προσφέρει ευεξία. Θα το λατρέψετε! Μπορεί με την πρώτη χρήση που θα κάνετε να σας φανεί ότι τσούζει λίγο το δέρμα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχεί μιας και το σαπούνι αυτό είναι από μόνο του λίγο σκληρό για να κάνει σωστή απολέπιση.
Άρωμα...
     Πραγματικό άρωμα κανέλας, θα σας τρελάνει. Η μυρωδιά του θα σας θυμίσει λίγο από Χριστούγεννα στο σπίτι με μελομακάρονα και ένα ζεστό ποτήρι γάλα να περιμένεις το χιόνι από το παράθυρο.
     Ενυδατική λοσιόν σώματος με άνθη τίλιου... Ό,τι και να πω είναι λίγο. Καταρχήν απορροφάται πολύ γρήγορα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Ίσως ένα ελάττωμα που έχει είναι ότι η βαλβίδα βγάζει μικρή ποσότητα και μπορεί να χρειαστεί παραπάνω για να καλύψει το σώμα. Κάνει πολύ καλή και αποτελεσματική δουλειά σε περιοχές του σώματος που είναι πιο ξηρές. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ που την δοκίμασα στα πόδια μετά την αποτρίχωση. Τα μαλακώνει και απαλύνει τον ερεθισμό.
Άρωμα...
     Το άρωμα σανταλόξυλο που περιέχει επικρατεί σαν μυρωδιά. Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ποιο παλιό κλασικό άρωμα μου θυμίζει. Ίσως να μοιάζει με το Musk του 1962.

Σαμπουάν για ξηρά/ ταλαιπωρημένα μαλλιά...Αρκετά καλό σαμπουάν, αφήνει πολύ καθαρά τα μαλλιά και τα βαμμένα. Λόγω του συστατικού της ιτιάς εγκλωβίζει το χρώμα διατηρώντας τη λάμψη τους αναλλοίωτη. Σας προτείνω να μην βάλετε κάποια μαλακτική κρέμα ή μάσκα μαλλιών, τα κάνει τόσο απαλά που θα σας εντυπωσιάσει.


Άρωμα...
      Άρωμα φρεσκάδας θα κατακλύσει τα μαλλιά σας, άρωμα που διαρκεί και σας χαλαρώνει. Μακάρι να υπήρχε και μαλακτική κρέμα, γιατί τότε η απόλαυση θα ήταν μοναδική.

Έλαιο λεμονιού... Για το τέλος σας άφησα το αγαπημένο μου, αλλά δεν πρόκειται να σας μιλήσω τώρα για αυτό μιας και σας ετοιμάζω κάτι που θα λατρέψετε.


Αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε τα δικά σας προϊόντα της Myrro.gr δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ στην εικόνα που ακολουθεί:

mamatzini


   Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου