3 Απριλίου 2015

Baby Planet...

     Γλυκιές μου μανούλες... Τι ξέρετε για τα Baby Planet;
     Στις αρχές της δεκαετίας του '70 με μια πρωτοποριακή κίνηση για την εποχή, η Rolco ήταν η πρώτη βιομηχανία απορρυπαντικών στην Ελλάδα που εισήγαγε απορρυπαντικά με πλήρως βιοδιασπώμενα συστατικά, με υψηλότερο κόστος αλλά ευεργετικά για το περιβάλλον, επιταχύνοντας έτσι τις εξελίξεις. Από το ξεκίνημά τους μέχρι σήμερα, έχοντας διανύσει μια πορεία 55 χρόνων, παραμένουν μια δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία. Αντλούν τη δύναμή τους μέσα από την αφοσίωση και τη συνεισφορά των ανθρώπων, και έχουμε ως όραμά την προσφορά σε κάθε οικογένεια της καθημερινής ποιότητας ζωής που της αξίζει. Εμείς σήμερα σαν μαμάδες απoλαμβάνουμε την άριστη ποιότητα των Baby Planet και στις συσκευές μας αλλά και στα μωρά μας.

Η γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...

     Χάρη στην ειδικά μελετημένη Βaby Care Formula της, η βρεφική σειρά απορρυπαντικών Baby Planet δεν περιέχει χλώριο, αλλεργιογόνα και φωσφορικά και δεν αφήνει κατάλοιπα στα ρουχαλάκια του. Έτσι έχετε αξεπέραστη φυσική καθαριότητα χωρίς να ανησυχείτε για την ευαίσθητη επιδερμίδα του.
    Σκόνη πλυντηρίου baby planet... Αν και ξέρω ότι πλέον οι περισσότερες δεν χρησιμοποιείτε σκόνη για το πλυντήριο σας, σας λέω πως την συγκεκριμένη δεν υπάρχει λόγος να την φοβάστε. Είναι ειδικά σχεδιασμένη, έτσι ώστε να καθαρίζει τα ρουχαλάκια του μωρού σας χωρίς να αφήνει κατάλοιπα σκόνης, λεκέδες και οσμές. Εγώ την χρησιμοποιώ ακόμα και για το πλύσιμο στο χέρι και βλέπω πως τα φορμάκια του μικρού δεν έχουν γαριάσει καθόλου.   
     Υγρό πλυντηρίου baby planet... Η μοναδική σύνθεση του υγρού απορρυπαντικού εξασφαλίζει αξεπέραστη φυσική καθαριότητα ενώ παράλληλα σέβεται την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα χάρη στα υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά και την απουσία χρωστικών ουσιών. Έτσι αντιμετωπίζει αποτελεσματικά, χωρίς χλώριο ακόμα και τους πιο επίμονους μωρουδιακούς λεκέδες.

     Μαλακτικό ρούχων baby planet... Ότι και να πω για το μαλακτικό αυτό είναι λίγο. Θαρρώ πως είναι από τα λίγα βρεφικά μαλακτικά, που κάνει τα ρούχα των παιδιά να μυρίζουν υπέροχα και να είναι τόσο μα τόσο απαλά που θέλω να τρίβω συνέχεια το πρόσωπο μου επάνω. Η απαλότητα και η η μυρωδιά διαρκεί ακόμα και μετά το σιδέρωμα. 

Άρωμα...
     Το άρωμα τους είναι απαλό με αίσθηση φρεσκάδας, δεν ερεθίζει τη μυτούλα και δεν προκαλεί αλλεργίες και φτάρνισμα. Όπως σας είπα, αν και το άρωμα τους είναι απαλό έχουν τη δυνατότητα να εξαλείφουν όλες τις οσμές από εμετούλια και κακάκια.

     Μωρομάντηλα baby planet... Τα απαλά μωρομάντηλα δημιουργήθηκαν αποκλειστικά και μόνο για να κρατάνε το δερματάκι του μωρού καθαρό και ενυδατωμένο με τον πιο φυσικό τρόπο. Είναι εμποτισμένα με μια λοσιόν ελαφριάς σύνθεσης από φυτική γλυκερίνη, αλλαντοϊνη και καταπραϋντικά εκχυλίσματα φυτών, χωρίς σαπούνι και οινόπνευμα για μοναδική περιποίηση. Είναι υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα. Εγώ τα χρησιμοποιώ στον μικρό ακόμα και κάποιες φορές που είναι ερεθισμένος ο ποπός του και βλέπω ότι δεν τον ενοχλεί το μωρομάντηλο σε αντίθεση με κάποια άλλα. Τα μωρομάντηλα βγαίνουν και σε δυο τύπους με εκχυλίσματα καλέντουλας & με εκχυλίσματα αλόης.


 Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.
     

1 σχόλιο: