1 Μαΐου 2015

Baby Lavera...!

     Ναι καλά διαβάσατε! Σε ένα παλιότερο post http://mommytzini.blogspot.gr/2014/04/25-lavera.html σας είχα μιλήσει για τις κρέμες προσώπου και σώματος, τις οποίες και είχα λατρέψει. Τώρα θα σας μιλήσω για την ίδια εταιρία αλλά για καλλυντικά που αφορούν τα μωράκια σας. Η Lavera πρωτοπορεί και δημιουργεί μια νέα σειρά βρεφικών καλλυντικών, με βιολογικό νυχτολούλουδο και συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες.


Η γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...
     Baby & Kinder Neutral Σαμπουάν & Αφρόλουτρο... Είναι ίσως από τα λίγα σαμπουάν~αφρόλουτρα που δεν περιέχουν σαπούνι και καθαρίζει το βρεφικό δέρμα σε βάθος. Καθαρίζει απαλά κάθε πτυχή της επιδερμίδας με ήπιες φυσικές ουσίες, ενώ παράλληλα φροντίζει το τριχωτό της κεφαλής χωρίς να αλλοιώνει το ph του. Το έλαιο του νυχτολούλουδου προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού από την ξηροδερμία. Ένα πολύ θετικό που έχει, είναι ότι δεν κάνει τόσο παχύ αφρό με αποτέλεσμα να ξεπλένεται εύκολα δίχως να ταλαιπωρεί εσάς και το μωρό. Επίσης να σας πω ότι για τα πολύ μικρά βρέφη χρειάζονται μόνο κάποιες σταγόνες από το σαμπουάν στο μπανιερό του και θα κάνουν την ίδια ακριβώς δουλειά.

Άρωμα...
     Εδώ νομίζω ότι θα στεναχωρήσω κάποιες μανούλες. Το συγκεκριμένο σαμπουάν~αφρόλουτρο δεν έχει καθόλου άρωμα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αν σκεφτείτε ότι υπάρχουν και παιδάκια με ευαίσθητη μυτούλα, πράγμα πράγμα για το οποίο η Lavera προνόησε. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ θα ήθελα να έχει μια απαλή μυρωδιά μωρουδίλας.


     Baby & Kinder Neutral Nappy Cream... Μια φανταστική κρέμα για την αλλαγή της πάνας. Θα παρατηρήσετε ότι η κρέμα απλώνεται εύκολα, σε σχέση με άλλες. Κρατάει το δερματάκι του στεγνό για πολλές ώρες μη αφήνοντας το να ερεθιστεί. Είναι ιδανική για κάθε αλλαγή πάνας, αφού η περιεκτικότητα της σε ψευδάργυρο είναι ελάχιστη.



Άρωμα...
     Όπως σας είπα και πριν το άρωμα τους θα σας απογοητεύσει, αλλά η Lavera δεν στηρίζει τα παιδικά καλλυντικά της στο άρωμα τους αλλά στην ποιότητα.

Μπορείτε και εσείς να δείτε όλη τη σειρά της Lavera, κάνοντας ένα κλικ στην εικόνα που ακολουθεί:


   Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου