5 Μαΐου 2015

The unique OliveWay...!

 OliveWay... Μια λέξη, πολλά έργα... Μια καθαρά ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών, με πάθος για την σωστή εκμετάλλευση των πολύτιμων αγαθών της φύσης και τη δημιουργία υψηλής ποιότητας προϊόντων ομορφιάς και ευεξίας.
    

 1993... Ο Γ. Παπαιωάννου & η Ε. Χατζηπέτρου ξεκινούν την παραγωγή και διανομή                                     ελληνικών προϊόντων που περιλαμβάνουν μπαχαρικά, κρέμες ομορφιάς,                                               βότανα,κ.α. ,μέσω του πρώτου Greenshop στην Ελλάδα.
1994... Γίνονται τα εγκαίνια του 2ου Greenshop και η κυκλοφορία του πρώτου                                                 ελαιόλαδου με μπαχαρικά και βότανα.
1996... Παραγωγή πάνω από 50 διαφορετικών προϊόντων με μπαχαρικά, βότανα και ελαιόλαδο, που               κερδίζουν την εκτίμηση όλου του κόσμου.
2004... Γεννιέται η OliveWay μέσα από την εμπειρία που αποκτήθηκε από τα Greenshop προϊόντα                 και κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα καλλυντικά στα ράφια.
2006... Το 4ο Greenshop by OliveWay ανοίγει της πόρτες του στο κοινό, ξεκινώντας τη διανομή σε                 παγκόσμιο επίπεδο.
2007... Τα εργαστήρια επεκτείνονται και στην Αθήνα για να καλύψουν τις ανάγκες ζήτησης των                     καλλυντικών.
2008... Κυκλοφορεί για πρώτη φορά η σειρά Eco Spa για τα μαλλιά.
2010... Γίνεται η επανασχεδίαση των προϊόντων με νέες φόρμουλες φυτικών καλλυντικών.
2011... Γίνονται τα εγκαίνια του 5ου Greenshop by OliveWay
2012... Κυκλοφορεί η νέα σειρά από ευεργετικό ελαιόλαδο. Επίσης το ελιξήριο προσώπου                             σηματοδοτεί την αρχή της νέας σειράς

Η γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...
     Facial Cleasing Soap... Ένα φανταστικό σαπούνι προσώπου, ειδικό για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Περιέχει λάδι ελιάς, εκχύλισμα Λάππα πρωτεΐνες σίτου. Μια ικανοποιητική ποσότητα σε νωπό πρόσωπο και απαλές κινήσεις μασάζ, μπορούν να σας προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση δροσιάς και θρέψης στο δέρμα. Έτσι το πρόσωπο μένει πάντα καθαρό και φρέσκο.
Άρωμα...
     Υπέροχο άρωμα σαπουνιού, ελιάς, φρεσκάδας και μια δόση από γαλλικό άρωμα περικλείουν το λείο και καθαρό δέρμα σας.

 
 Hydrating face mask... Μετά τον απόλυτο καθαρισμό προσώπου έρχεται η μάσκα με αγγούρι,
aloe vera, jojoba, αβοκάντο και Βιταμίνη Ε. Απλώστε στο πρόσωπο σας ένα πλούσιο στρώμα, εκτός από την περιοχή γύρω από τα μάτια, και αφήστε την να δράσει για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε το με άφθονο νερό. Το αγγούρι θα σας χαρίσει μια μοναδική χαλάρωση και δροσιά, ενώ τα έλαια jojoba και αβοκάντο εμπλουτίζουν την επιδερμίδα με πολύτιμα λιπίδια, που βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας της. Θα σας πρότεινα να την χρησιμοποιήσετε μετά από κάποιο μακιγιάζ.
Άρωμα...
     Το άρωμα του αγγουριού πραγματικά θα σας αποθεώσει. Δεν θα θέλετε να το βγάλετε από πάνω σας.

     Extra moisturizing... Για το τέλος και μετά από αυτή την βαθιά φροντίδα, σας προτείνω να δοκιμάσετε την ενισχυμένη κρέμα ημέρας με κάστανο και λούπινο για πλήρη ενυδάτωση. Είναι κρέμα 24h κι εγώ προσωπικά την βάζω αρκετά συχνά. Αν υπάρχει κάτι αρνητικό σε αυτήν την κρέμα είναι ότι απορροφάται σχετικά γρήγορα, με αποτέλεσμα το δέρμα σας να την επιζητεί. Δεν σας την προτείνω για ενυδατική πριν το μακιγιάζ γι αυτό και μόνο το λόγο. Να σας θυμίσω όμως, πως επειδή δεν κάθισε σε εμένα τόσο τέλεια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα βολέψει κάποιου άλλου τύπου δέρμα.  
Άρωμα...
     Το άρωμα του δεν μπορώ να πω ότι μου θυμίζει κάτι από κάστανο. Έχει όμως ένα υπέροχο και απαλό άρωμα ελιάς και φρεσκάδας σαπουνιού.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα καλλυντικά της OliveWay δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ στην εικόνα που ακολουθεί:





Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

1 σχόλιο: