30 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!! Lilaboo Πιγκουίνος Φωτιστικό...Διαγωνισμός!!!

    Mama Tzini λοιπόν, σε συνεργασία με το LiLaBoo, σας κάνει ακόμα ένα δώρο. Ένα από τα πιο γνωστά και καλά ποιοτικά φωτιστικά της Pabobo, το Lumilove Penguin.
 Εσείς φωτάκι για το ζουζουνάκι σας έχετε; Θέλετε; Η
      Έχει μέχρι και 11 ώρες διάρκεια, απαλή μουσικούλα και φωτισμό που δεν ενοχλεί τα παιδικά μάτια. Το θέμα είναι ποια μανούλα το θέλει;;;
     Για να το κάνετε δικό σας λοιπόν, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τους όρους που ακολουθούν.






Όροι Διαγωνισμού

     Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει τη Παρασκευή 30/01/2015 και θα λήξει την Κυριακή 08/02/2015 ώρα 23:59. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 10 ημέρες και  Δυο τυχερές μανούλες θα κερδίσουν  ένα παιδικό φωτιστικό πιγκουίνο , αφού έχουν εκπληρώσει όλους τους όρους.  Οι νικήτριες θα ειδοποιηθεί με e-mail για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την αποστολή του δώρου.





















                                                    

18 Ιανουαρίου 2015

Αποτελέσματα Baby Treasure Κουβερτούλα..Διαγωνισμός!!!

     Μανούλες μου γλυκές… Ο χειμώνας είναι ακόμα εδώ και οι χουχούλες με τα ζουζουνάκια σας είναι η μεγαλύτερη απόλαυση. Γι’ αυτό κι εγώ σκέφτηκα, μιας και μέχρι την άνοιξη έχουμε ακόμα καιρό, να σας κάνω δύο πολύ πρακτικά και όμορφα δώρα.
   Η  Mama Tzini, σε συνεργασία με το κατάστημα Baby Treasure, σας κάνουν δώρο δυο πολύ όμορφες και απαλές κουβερτούλες Flees, (120χ140) για τα παιδάκια σας. Μια για κοριτσάκι και μια για αγοράκι. Η κάθε κουβερτούλα είναι μοναδική, με ήρωες και πριγκίπισσες. Εσείς το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να διαλέξετε ποια από όλες αυτές θα θέλατε να κερδίσετε. Γι΄αυτό δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τους κανόνες.










10 Ιανουαρίου 2015

Αποτελέσματα Διαγωνισμός!!!All About Eve Hyper Gel χωρίς λάμπα UV...!!!

     Ποιός είπε πως οι γιορτές τελειώσαν; Ποιός είπε πως δεν έχει άλλα δώρα; Όλες μας δικαιούμαστε από ένα ακόμα δώρο, γιατί είμαστε γυναίκες και σαν γυναίκες μπορούμε να γιορτάζουμε και να παίρνουμε όμορφα δώρα καθημερινά. Η Mama Tzini λοιπόν, και το All About Eve σας κάνουν δώρο ένα νέο επαναστατικό μανό, Hyper Gel της σειράς Models own, που στεγνώνει σε 5 λεπτά, χωρίς UV λάμπα, και δεν χρειάζεται ούτε βάση, ούτε γυαλιστικό. Εμπλουτισμένο με έλαιο λωτού θρέφει τα νύχια, ενώ παράλληλα το gel προσδίδει ένα αποτέλεσμα όμοιο με επαγγελματικό μανικιούρ.
     Εσείς λοιπόν ομορφούλες μου, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τους κανόνες.
Αποτελέσματα Διαγωνισμού






9 Ιανουαρίου 2015

Μυρίζει σαν Myrro...

     Μyrro... Αυτό είναι το όνομα της εταιρείας που θα σας παρουσιάσω σήμερα. Θαρρώ πως δεν είναι τυχαίο το όνομα που δώσανε, μιας και τα καλλυντικά τους μυρίζουν τόσο όμορφα, που θαρρείς πως έχουν κλείσει μέσα σε τόσο δα μπουκάλια όλη τη σπορά της γης. Καλλυντικά αγνά, φτιαγμένα όλα στο χέρι, με πολύ αγάπη και σεβασμό για το περιβάλλον.

Η γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...

   Σαπούνι απολέπισης με κανέλα... Η κανέλα έχει την ιδιότητα να χαλαρώνει τους μυς, προσφέροντας στο σώμα ένα ιδιαίτερα απαλό άρωμα. Οι κόκκοι της κανέλας προσφέρουν μια μέτρια απολέπιση στο σώμα, ενώ η ελάχιστα πικάντικη γεύση του προσφέρει ευεξία. Θα το λατρέψετε! Μπορεί με την πρώτη χρήση που θα κάνετε να σας φανεί ότι τσούζει λίγο το δέρμα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχεί μιας και το σαπούνι αυτό είναι από μόνο του λίγο σκληρό για να κάνει σωστή απολέπιση.
Άρωμα...
     Πραγματικό άρωμα κανέλας, θα σας τρελάνει. Η μυρωδιά του θα σας θυμίσει λίγο από Χριστούγεννα στο σπίτι με μελομακάρονα και ένα ζεστό ποτήρι γάλα να περιμένεις το χιόνι από το παράθυρο.
     Ενυδατική λοσιόν σώματος με άνθη τίλιου... Ό,τι και να πω είναι λίγο. Καταρχήν απορροφάται πολύ γρήγορα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Ίσως ένα ελάττωμα που έχει είναι ότι η βαλβίδα βγάζει μικρή ποσότητα και μπορεί να χρειαστεί παραπάνω για να καλύψει το σώμα. Κάνει πολύ καλή και αποτελεσματική δουλειά σε περιοχές του σώματος που είναι πιο ξηρές. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ που την δοκίμασα στα πόδια μετά την αποτρίχωση. Τα μαλακώνει και απαλύνει τον ερεθισμό.
Άρωμα...
     Το άρωμα σανταλόξυλο που περιέχει επικρατεί σαν μυρωδιά. Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ποιο παλιό κλασικό άρωμα μου θυμίζει. Ίσως να μοιάζει με το Musk του 1962.

Σαμπουάν για ξηρά/ ταλαιπωρημένα μαλλιά...Αρκετά καλό σαμπουάν, αφήνει πολύ καθαρά τα μαλλιά και τα βαμμένα. Λόγω του συστατικού της ιτιάς εγκλωβίζει το χρώμα διατηρώντας τη λάμψη τους αναλλοίωτη. Σας προτείνω να μην βάλετε κάποια μαλακτική κρέμα ή μάσκα μαλλιών, τα κάνει τόσο απαλά που θα σας εντυπωσιάσει.


Άρωμα...
      Άρωμα φρεσκάδας θα κατακλύσει τα μαλλιά σας, άρωμα που διαρκεί και σας χαλαρώνει. Μακάρι να υπήρχε και μαλακτική κρέμα, γιατί τότε η απόλαυση θα ήταν μοναδική.

Έλαιο λεμονιού... Για το τέλος σας άφησα το αγαπημένο μου, αλλά δεν πρόκειται να σας μιλήσω τώρα για αυτό μιας και σας ετοιμάζω κάτι που θα λατρέψετε.


Αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε τα δικά σας προϊόντα της Myrro.gr δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ στην εικόνα που ακολουθεί:

mamatzini


   Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

6 Ιανουαρίου 2015

Jean Iver !

     Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια μοναδική σειρά περιποίησης μαλλιών που θα σας καταπλήξει, από την γνωστή σε όλους Jean Iver. To θετικό σε αυτήν την εταιρεία είναι ότι τα προϊόντα τους, παρ' όλο που είναι επαγγελματικά, μπορείτε άνετα να τα βρείτε και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές.

Η γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...
     Hair Spray Extra Hold... Παρ' όλο που κατατάσσεται σε μια από τις δυνατές λακ με τέλειο κράτημα, δεν κοκαλώνει τα μαλλιά και δεν τα κάνει βαριά. Τα αφήνει απαλά και με έναν ευχάριστο όγκο. Κατά τη διάρκεια του χτενίσματος και στο φορμάρισμα με το πιστολάκι, θα δείτε ότι δεν κολλάει η βούρτσα στα μαλλιά, αντιθέτως δίνει ένα όμορφο σχήμα. Είναι τόσο εύκολη στην χρήση, που θα βόλευε και θα εξυπηρετούσε όχι μόνο μια απαιτητική γυναίκα, αλλά ακόμα και κάποια που δεν έχει τόσο καλό χέρι στο χτένισμα.
Άρωμα...
     Δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο άρωμα, απλά μου θυμίζει κάτι λίγο από φρεσκάδα κομμωτηρίου στα μαλλιά.

     Jean Iver 'Beat the Heat' Thermal Protective Spray... Εγώ θα το χαρακτήριζα σαν σπρέι πολυεργαλείο. Μπορείτε να το βάλετε σε υγρά, αλλά και στεγνά μαλλιά. Σας βοηθάει να δώσετε στα μαλλιά σας ένα δικό σας στιλ. Εγώ το δοκίμασα σε στεγνά μαλλιά και τα φορμάρισμα λίγο με την φυσούνα. Είχαν πάρει το σπαστό σχήμα χωρίς να είναι σκληρά και επειδή εμένα μου αρέσει να πειράζω συνέχεια τα μαλλιά μου, σας λέω ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν χάλασαν καθόλου. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε και με τη μασιά σας, αφού περιέχει θερμοπροστατευτικό πολυμερές που αντέχει σε μεγάλες θερμοκρασίες και προστατεύει την τρίχα.
Άρωμα...
     Πολλοί το χαρακτηρίζουν σαν φρουτένιο άρωμα, δεν νομίζω όμως πως θυμίζει κάτι τέτοιο. Εμένα με παραπέμπει σε κυριλλάτο άρωμα εποχής πάνω στα μαλλιά μου. Το άρωμα του διαρκεί και αντέχει, αυτό το κατάλαβα μετά από μια βραδινή μου έξοδο, γιατί αντί να μυρίζει το μαλλί μου κάπνα μύριζε ακόμα το σπρέι αυτό.

     Hair Play Clay Creme Souffle... Για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα!!! Το συγκεκριμένο προϊόν είναι πηλός και όχι για το τελείωμα και την ψαλίδα!!! Το διάβασα κάπου και τρελάθηκα, αλλά περισσότερο έχει τρελαθεί ο άντρας μου με αυτό μιας και μπορεί να δώσει στα μαλλιά του το σχήμα που θέλει χωρίς να κολλάει και να του αφήνει κατάλοιπα στο κεφάλι. Διαρκεί για πολλές ώρες και δεν χαλάει το σχήμα των μαλλιών, μάλιστα μου λέει πως καμιά φορά βάζει μία-δύο σταγόνες νερό και ξαναδίνει το αρχικό σχήμα. Το κακό είναι ότι δεν κάνει για πολύ μακρυά μαλλιά.
Άρωμα...
     Ένα απλό, απαλό άρωμα με αίσθηση ευχάριστη σαν μόλις να βγήκες από το κομμωτήριο. Τι άλλο θα μπορούσες να λαχταράς;;;


Δεν έχετε λοιπόν παρά να δείτε όλη τη σειρά των καλλυντικών Jean Iver κάνοντας ένα κλικ στην εικόνα που ακολουθεί:


Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

4 Ιανουαρίου 2015

Αποτελέσματα.... LovelyHug...Παιδικός διαγωνισμός...

     Γλυκές μου μανούλες... Ευτυχισμένος ο καινούριος Χρόνος με υγεία, αγάπη και χαρά. Τι νομίζατε, ότι επειδή τελείωσαν οι γιορτές δεν έχει δώρο για εσάς; Λάθος το νομίζατε, η Mama Tzini και το ”Lovely♥Hug.gr” σας κάνουν δώρο μοναδικά, υπέροχα και πρακτικά δώρα για σας αλλά και για τα παιδιά σας.
     Το “Lovely♥Hug.gr είναι μια επιχείρηση που δείχνει την ευαισθησία του προς τη μητρότητα και κατ επέκταση τη νέα μητέρα και το μωρό της στηρίζοντας την με διάφορες δράσεις. Εκεί θα βρείτε έξυπνα και χρηστικά προϊόντα όπως είναι τα καινοτόμα προστατευτικά για την κούνια του μωρού,τα μαξιλάρια και οι ποδιές θηλασμού,οι μάρσιποι αγκαλιά (ringsling),λευκά είδη,είδη για τη βόλτα του μωρού καθώς και πολλά άλλα αξεσουάρ για τη μαμά και το μωρό της. Πάμε όμως να δούμε τα υπέροχα δώρα που κερδίσετε.


      Δύο καλύμματα για το καροτσάκι του μωρού σας... (1 χακί-μπεζ και 1 γκρι-μοβ/πορτοκαλί) Ειδικά σχεδιασμένο με σκοπό να προστατεύει το καρότσι από τη σκόνη, τον ιδρώτα ή τα τυχόν υγρά ή στερεά υπολείμματα τροφών του παιδιού. Φτιαγμένο από ανθεκτικό, 100% βαμβακερό ύφασμα, θα προστατέψει το καρότσι από ανεπιθύμητα σημάδια, ακόμη και σε παρατεταμένη χρήση. Είναι κατάλληλο σχεδόν για όλους τους κοινούς τύπους καροτσιών και χάρη στο λάστιχο που έχει στο πίσω μέρος του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα περισσότερα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτων.

 

   1 σετ σεντόνια για την κούνια του μωρού... (σιέλ με καρώ τρέσα ). Το βρεφικό σετ σεντόνι κούνιας “Lovely♥Hug” είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβακερό ύφασμα και αυτός είναι ο λόγος που το κάνει ιδιαίτερα απαλό και υγιεινό για τα μωρά σας ,χαρίζοντας τους ένα ήσυχο και γαλήνιο ύπνο.Το σετ περιλαμβάνει κατωσέντονο, πανωσέντονο και μία μαξιλαροθήκη.
 






   1 παιδικό τσαντάκι...Το παιδικό τσαντάκι “Lovely♥Hug” έχει το ιδανικό μέγεθος για να παίρνει στη βόλτα της τα πραγματάκια της η μικρή σας πριγκίπισσα (π.χ μια πάνα, μωρομάντηλα ,το μπιμπερό της ή τα παιχνίδια της) !








Αποτελέσματα Διαγωνισμού