5 Φεβρουαρίου 2016

Life Like Macrovita...!

Η ιστορία της MACROVITA... 
     Το 1984 οι ιδρυτές της, Γιώργος και Έλσα Βασιλακάκη, έχοντας κάνει οικονομικές σπουδές,
σταδιοδρομούσαν ως ανώτερα στελέχη βιομηχανικών επιχειρήσεων.
Ανήσυχα πνεύματα όμως και οι δύο, οραματίστηκαν έγκαιρα την επερχόμενη παγκόσμια στροφή
προς τη φυσική ζωή και την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης από την ανθρωπότητα. Έτσι, αποφάσισαν να διοχετεύσουν τις γνώσεις, τις ικανότητές τους, τη φιλοδοξία και τη δημιουργικότητά τους σε μια δική τους, πλέον, επιχειρηματική δραστηριότητα. Χάρη στην εμμονή τους στη συνεχή δημιουργική έρευνα και στη χρησιμοποίηση φυσικών συστατικών, η MACROVITA σήμερα έχει κατορθώσει να διατηρείται ως πρωτοπόρος της κοσμητολογίας και να καλύπτει άμεσα όλες τις νεοεμφανιζόμενες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, με καινοτόμα και πάντοτε αποτελεσματικά καλλυντικά προϊόντα.

Η γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...


   Σαμπουάν καθημερινής φροντίδας με λάδι ελιάς & μέλι... Με χαροποιεί το γεγονός ότι είμαστε μια τετραμελής οικογένεια και όλοι χρησιμοποιούμε αυτό το σαμπουάν. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες. Μικροί μεγάλοι λοιπόν, ώρα για μπάνιο. Καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά τα μαλλιά, χωρίς να ερεθίζει το δέρμα και βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας και της ελαστικότητας της τρίχας. Και κάτι πολύ σημαντικό για τις μανούλες. Τα μαλλάκια τους ξεμπλέκονται πανεύκολα και είναι πολύ απαλά.

Άρωμα...
     Η αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στο τριχωτό της κεφαλής είναι τόσο υπέροχη, που μπορεί να σας καταπλήξει. Η κόρη μου την χαρακτηρίζει σαν μυρωδιά ελίτσας με λουλουδάκια. (τι να πεις για τα παιδιά)

     Κρέμα σώματος refreshing με λάδι ελιάς & λουΐζα... Αν και είναι λίγο παχύρρευστη σαν κρέμα, απορροφάται αμέσως. Είναι για όλους τους τύπους δέρματος. Κάντε λοιπόν ένα μπανάκι, σκουπίστε καλά το σώμα σας και εφαρμόστε μια ικανοποιητική ποσότητα, ανάλογα με το πόσο ανάγκη έχει το δέρμα σας για ενυδάτωση. Το μόνο πρόβλημα είναι, ότι προσπαθώ να την γλιτώσω από τα χέρια της κόρης μου.
Άρωμα...
     Το άρωμα είναι διαφορετικό και πρωτότυπο. Η μυρωδιά της λουίζας επικρατεί και αυτό είναι που την κάνει τόσο ξεχωριστή και με μεγάλη διάρκεια.
     
Multi-Effective ξηρό λάδι ελιάς & έλαιο άργκαν... Εγώ αυτό το λάδι το λέω ταλέντο. Είναι κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά και μάτια. Μια μικρή ποσότητα αρκεί και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αρκετές φορές ημερησίως. Δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, ούτε στο δέρμα, ούτε στα μαλλιά. Θρέφει, αναδομεί και δίνει μοναδική λάμψη στο δέρμα και στα μαλλιά, χάρη στην πλούσια σύνθεσή του από πολύτιμα φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε.
Άρωμα...
     Το άρωμα του είναι από εκείνου του είδους τα αρώματα που δεν συναντάς συχνά και δεν μπορείς να το περιγράψεις. Στο χώρο της αρωματοποιίας, την συγκεκριμένη μυρωδιά την ονομάζουν "satin velvet"

     Καστορέλαιο... Ένα φανταστικό λάδι για πολλές χρήσεις. Συμβάλλει στην αύξηση της τριχοφυΐας, τρέφει και μακραίνει τις βλεφαρίδες, ενισχύει τα αραιά και αδύναμα φρύδια και δυναμώνει τα μαλλιά. Άριστο προϊόν και για το ντεμακιγιάζ των βλεφαρίδων. Εγώ το χρησιμοποιώ περισσότερο στα μαλλιά μου και μπορώ να πω, πως το αποτέλεσμα του με έχει εντυπωσιάσει. Η τριχόπτωση έχει μειωθεί στο 60%. Δεν θέλει πολύ μεγάλη ποσότητα, απλά θα πρέπει να καλύψει όλο το κεφάλι. Καλό θα είναι να το αφήσετε για πολλές ώρες, αν και μισή ώρα είναι αρκετή για να κάνει καλή δουλειά. Μετά λούζετε κανονικά το κεφάλι σας με ζεστό νερό και δυο φορές σαμπουάν. Εφαρμόστε το κάθε 10 με 15 μέρες και θα με θυμηθείτε.
Άρωμα...
     Μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο σε άρωμα, δεν θα έλεγα πως μυρίζει κάτι. Είναι σαν ένα απλό λάδι.


 Μπορείτε κι εσείς να δείτε όλα τα προϊόντα Macrovita , κάνοντας ένα κλικ στην εικόνα που ακολουθεί:


 Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου